Ferie på budsjett

I år var det ingen stor ferie planlagt. Vi var en tur i Sverige sammen med mamma i juni, og det var den ferien vi skulle på. Derfor ville vi gjerne legge noen planer for resten av sommeren, når jeg hadde fri. Vi ville også gjøre dette så billig som mulig, da vi trengte pengene våre til mer nødvendige, men kjedelige ting, som husleie, mat og telefonregninger. Så vi bestemte oss for å prøve ut ferie på budsjett.

Det første vi gjorde var å besøke Moss By- og industrimuseum. Da vi var der kjøpte vi oss Museumskortet som kostet 100 kr. Med dette kommer man inn på alle Østfoldmuseene med samme kort. Noe som er ganske genialt spør du meg.

En annen ting vi har gjort er og ta en dagstur til Fjällbacka. Ja, her går det med litt bensinpenger, men det vi gjorde på dagsturen kostet ikke så mye.
Vi var i Fjällbacka med Mari og Maria og gikk tur i fjellene.

Vi har gått lange turer med mamma og holdt på med Geocaching. Det er helt genialt, for man får være mye ute i frisk luft, gått mye samtidig som man holder på med noe moro og spennende.

Vi har også vært i Norden Ark med vennegjengen. Her fikk vi se mange forskjellige dyr, og vi fikk også gått masse. Er alltid moro å dra slike steder når man har med seg barn.
Og nå på onsdag var vi på Oslo Reptilpark (inngang 110 kr), og der var vi så heldige at vi fikk holde en edderkopp noe jeg har hatt lyst til lenge. (Pia hadde gruet seg mest, men hun gjorde det og jeg er så utrolig stolt av henne.)

Pia og jeg tok oss også en tur på kino og så på Fantastic Four filmen. En kinotur er jo alltid moro, hvis ikke man er uheldig og ser en kjedelig film…

Hva er dine tips fpr en ferie på budsjett?

~Guro~

Reklamer

En kommentar om “Ferie på budsjett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.