Hørt om Oliviers & Co?

Det er mandag; Ny uke, nye muligheter, og for veldig mange, skolestart (Lykke til med nytt skoleår). Denne uka skal det handle mye om mat her hjemme hos oss. Vi forbereder et blogginnlegg som kommer senere denne måneden om smoothies, så denne uka blir det en ny smoothie til frokost hver dag. Vi skal også filme noen matlagingsvideoer, og det er her dagen video kommer inn.

Forrige uke tok vi kontakt med en butikk i Oslo (de har også butikker andre steder i landet) som heter Oliviers & Co. Den butikken vi har vært i ligger i Dronning Astrids gate 7 v/Bogstadveien. Vi oppdaget denne butikken på Instagram (oliviers_vibes), men da vi sjekket ut nettsiden deres, så vi hvor perfekt denne butikken var for oss. Dere vet hvor glad vi er i å lage mat, og jeg elsker å gå i denne type butikker. Jeg syns det er så spennende å få se på alt det forskjellige som fins der ute…. Det er så mye mer der ute enn olivenoljen vi har på benken.

På nettsiden finner du så mye forskjellig godt. De har nettbutikk, så hvis du ikke har en butikk i nærheten av deg, kan du bestille det på nettet (Genialt!), og du får også en del oppskrifter. Det var dette som fanget oppmerksomheten vår, og vi fant noen utrolig spennende oppskrifter som vi gjerne vil vise dere. Det var derfor vi tok kontakt med dem. Vi ville høre om det var greit at vi brukte noen av oppskriftene deres i videoene våre, og det var det 🙂 Vi var også så heldig at de gjerne ville bidra med noen av produktene vi trengte, så på fredag tok vi turen inn til Oslo for å hente dem. Heldigvis ble Robin med så Guro slapp å kjøre i Oslo (noe ho ikke liker i det hele tatt), men tror ikke det gjorde han noe – han ble like fasinert av butikken som oss 🙂 (Vi vlogget på fredag, så hvis dere vil se den, kan dere klikke her.)

I butikken fikk vi ta oss god tid til å gå rundt og titte, og vi fikk smake på så mye godt. Vi ble møtt av butikksjefen Lotta, og hun viste oss forskjellige smaker, og ga oss mye kunnskap om produktene. De som jobber i butikken vet virkelig hva de snakker om, og vi lærte så mye spennende. Det fine med Oliviers & Co er at du kan smake på alt de selger, noe som gjør at du ikke kjøper noe du ikke kommer til å like. Vi fikk smake på en mangoeddik som bare var helt himmelsk.

I videoen viser vi fram de produktene vi fikk av butikken, men også et par ting som vi kjøpte selv også. Det var rett og slett umulig å dra derfra uten å kjøpe noe. Vi skulle gjerne kjøpt så mye mer også 🙂

Noe annet spennende som er verdt å nevne, er at de tilbyr olivenoljekurs i butikken. Det koster 300 kr pr person, og inkluderer selvfølgelig kurset der du får smaksprøver og diverse småretter. Dette er helt klart noe jeg kunne tenkt meg å tatt med meg mamma på. Tror det er noe hun hadde likt veldig godt. Les mer om kurset, og se eventuelle kursdatoer her.

Som jeg nevnte tidligere, kommer det flere matlagingsvideoer framover med oppskrifter fra Oliviers & Co. Vi skal spre de ut litt, så vet ikke helt når de kommer, men første videoen kommer om ikke alt for lenge, resten kommer i september/oktober. Det vil også komme videoer med våre egne oppskrifter der vi har brukt en eller flere av tingene vi kjøpte (har allerede filmet en, så hvis dere følger oss på Instagram har dere sett bilde allerede).

Tusen takk til Oliviers & Co og Lotta for en flott opplevelse, men også for produktene vi fikk, og at vi får lov til å teste ut oppskriftene deres i noen videoer framover.

Håper dere får en flott uke 🙂

~Pia~

3 kommentarer om “Hørt om Oliviers & Co?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..