Hjelp, jeg er hekta!

Det er ingen hemmelighet at jeg ser mye på youtube videoer. Youtube er jo noe Pia og jeg holder på med også, så det blir jo til at man ser mye Youtube i løpet av uka.
I det siste har jeg sett veldig mye på The Voice auditioner. Og når jeg sier mye, så mener jeg MYE. Jeg kan sitte i flere timer og se på disse videoene. Mange som har satt sammen videoer med de beste auditionene, og disse kan fort være på 30 minutter, hvis ikke lenger. Ikke nok med at jeg ser på disse lange videoene, men jeg ser jo på flere av dem, og mange av de har de samme auditionene med. Så jeg ser mange av auditionene flere ganger. (Uten at det gjør meg noe som helst)

Jeg ser mest på klipp fra The Voice UK og USA, men det er også mye bra fra Norge og andre steder i verden. Mange bra sangere der ute ja 🙂
Jeg har også blitt ganske hekta på å se på The Voice Kids, vet ikke helt hva disse ungene spiser, men de er jo så utrolig flinke så man skulle tro det var noe spesielt i maten deres eller noe.

The Voice er et helt genialt program. Jeg liker det mye bedre enn alle disse andre sangkonkurransene. På The Voice handler det om stemmen, ikke om hvordan man ser ut. Hører dommerne en stemme de liker så snur de seg, hvis ikke lar de være. Ingen blir dømt så fort de går på scenen frordi de ikke ser ut som en «typisk» artist. Jeg absolutt digger konseptet.
Hadde jeg noen gang skulle vært med på et reality show ville jeg vært med på The voice. Eller Farmen eller Skal vi danse, men det har jo ikke noe med sang å gjøre….
Unsett… Hekta er jeg 🙂

Hva er noe du har vært hekta på i det siste?

~Guro~

En kommentar om “Hjelp, jeg er hekta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..