Rommet mitt (Pia)

Endelig har jeg fått rotet (eller rettere sagt, ryddet) meg til å filme omvisningen på rommet mitt. Denne videoen har blitt foreslått flere ganger både på youtube og instagram, og det har nå blitt noen uker siden Guro la ut sin. Jeg har vært litt treg til å gjøre klart rommet mitt, så min kommer ikke før nå. Vi har også blitt spurt om vi kan filme en omvisning i leiligheten, så den kommer i nærmeste framtid… We promise 🙂

Andre videoer nevnt er: Sminkesamlingen min, neglelakksamlingen min og DIY minnetavle.

Ha en fortsatt fin dag 🙂

~Pia~

En kommentar om “Rommet mitt (Pia)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..