Friends

Håper alle har en fin lørdag hittil 🙂 Jeg sitter og venter på at Guro skal bli ferdig på jobb, og mens jeg venter ser jeg på Friends maraton på TVNorge 🙂 På lørdag sender de alle episodene de har sendt tidligere i uka, så jeg har mange episoder å kose meg med.

Friends er seriøst den beste serien noen gang 🙂 Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett hver episode (det er helt sikkert over 20-30 ganger), men de er fortsatt like morsomme. Vi bør ikke ha på lyden en gang, og jeg ler fortsatt like herlig. Har nå sett episodene så mange ganger at jeg vet hva de sier 🙂

Mamma, Guro og jeg pleide alltid å sitte på tirsdagskvelden å se på Friends, og så så vi på Pizzagjengen etter det (nok en bra komiserie).

I kveld skal vi spise middag hos mamma, så det blir kanskje litt serie-titting da også. Vi holder jo på med Scorpion sesong 1 🙂

Ha en fortsatt fin helg 🙂

~Pia~

En kommentar om “Friends

  1. Tilbaketråkk: Friends | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..