3 x Smoothie

Hvis du har lest bloggen vår en stund vet du at vi har hatt litt livsstilendringer dette året. Guro er operert, og har hatt en stor endring der, og jeg prøver å følge etter så godt jeg kan. Noen uker er bedre enn andre, for å si det sånn. En ting Guro har kuttet ut er brød, og jeg skulle kanskje gjort det jeg også, men jeg er så glad i brød at det er egentlig litt vanskelig. Jeg elsker å spise stekte rundstykker til frokost, men fant ut at jeg ikke kan fortsette sånn som dette. Derfor prøver jeg å være litt streng med meg selv, og får nå bare lov til å spise rundstykker/brød til frokost i helgene. brødfrokosten i hverdagen er byttet ut med smoothie (eller hjemmelaget juice, men det er et annet blogginnlegg). Smoothie kan fort bli kjedelig hvis man drikker den samme hver dag, så Guro og jeg brukte forrige uke til å teste ut noen oppskrifter sånn at vi kan variere litt. Tenkte jeg kunne dele de med dere 🙂

Smoothie 1:

IMG_3118

1/2 kopp bringebær (frossen)
1 kopp jordbær (frossen)
2/3 kopp banan (vi bruker bananer vi har fryst ned selv)
2 kopper appelsinjuice

IMG_3120

Smoothie 2:

IMG_3134

1 1/2 kopp frossen blåbær/bringebær blanding
1 kopp fersk ananas
2 kopper appelsinjuice

IMG_3135

Smoothie 3: Favoritten vår

IMG_3144

1 kopp frossen banan
2/3 kopp frossen ananas (rester vi frøs ned fra den ferske)
2 1/2 kopp appelsinjuice

IMG_3145

Den siste er helt klart favoritten av disse tre, og smakte utrolig godt. Som dere ser bruker vi frossen frukt i smoothiene våre, man kan selvfølgelig bruke fersk også, men vi syns det er lettest/billigst å bruke frossen. Man får kjøpt mange forskjellige blandinger i butikken, og så fryser vi ned bananer vi ikke får spist og rester fra ananasen 🙂 Da har man alltid ingredienser til smoothies i fryseren, og det er kjapt og enkelt å lage 🙂

Vi vil gjerne vite din favorittoppskrift på smoothie. Vi trenger alltid tips og forslag til andre vi bør prøve 🙂 Legg gjerne igjen en kommentar.

Ha en fortsatt fin uke.

~Pia~

3 kommentarer om “3 x Smoothie

  1. Tilbaketråkk: 3 x Smoothie | Blopp.no
  2. Anette sier:

    Min favorittsmoothie: 1 hel fersk mango, ein god håndfull bringebær, og et par spinatputer (fåes i fryseren på Kiwi). Og litt eplejuice, alt eller hvilken konsistens du ønsker på drikken. Er veldig lurt å lure nedi noen grønnsaker, da mango og bringebær er så mye smak på. Jeg kjenner ikke spinaten i det hele tatt! 😊👍🏻

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..