Blush: pudder vs krem

  
En av de sminkeproduktene jeg syns er morsomst å bruke er blush, men jeg skal innrømme at jeg har vel ikke helt lært meg hvordan jeg skal bruke den. Jeg er ofte nervøs for å bli seende ut som en sliten klovn fordi jeg får for mye produkt på meg eller fordi jeg ikke klarer å blande ut blushen nok. Føler ofte at blushen lyser mot meg når jeg ser meg i speilet, må ofte spørre Pia om jeg ser ok ut eller om jeg er på klovne-nivå med blushen. Fordi jeg ikke føler meg så veldig trygg på det å bruke blush, liker jeg å prøve meg frem med forskjellige blusher. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om hva jeg syns om pudder blusher og krem blusher.

Pudder

  

Jeg liker pudder blusher best. Jeg syns de er mye lettere å jobbe med. Disse to er favorittene mine. Det er en blush fra Model Co, som jeg har kjøpt på nettet, og Naked Flushed paletten min, som jeg fikk av Pia til jul en gang. 

Jeg liker pudder blush best fordi jeg føler jeg har mer kontroll når jeg jobber med pudder. Jeg syns ikke det kommer så mye produkt på kosten, samtidig som jeg klarer og blande den lett ut hvis jeg får tatt for mye. 

Krem

  

Krem blusher blir litt vanskeligere for meg. Jeg har ikke så mange, bare disse to. En fra Isadora, kjøpt på Hennes & Mauritz, og en som jeg fikk i en beautybox. 

De er veldig fine begge to, men som sagt syns jeg det er vanskelig å ta de på. Føler at det kommer alt for mye på eller alt for lite. Noe som gjør at jeg tar på mer, og som igjen fører til at jeg får alt for mye. #TheStruggleIsReal

Hva med deg? Hva liker du best, pudder eller krem blush? Og hva er din favoritt blush?

~Guro~

En kommentar om “Blush: pudder vs krem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..