Søvn

Jeg har ikke snakket veldig mye om det på bloggen, men det kan jo hende noen av dere har fått det med dere. Jeg er arbeidsledig, og har vært det siden i fjor sommer. Hvis man ser bort fra det økonomiske, så er et av de største problemene jeg har med dette søvnrytmen min. Jeg er så lei av å gå hjemme. Jeg har vært det lenge nå. Den eneste trøsten jeg har er bloggen og youtube. Det har gitt meg noe å holde på med, og jeg vet ikke hvor jeg hadde vært uten det. Det er fælt å si det, men jeg syns det var kjempe deilig når Guro ble sykmeldt etter operasjonen for da gikk jeg ikke hjemme alene… uff, det var en fæl måte å tenke på. Nå som Guro er tilbake i jobb, er jeg tilbake til å nesten fly på veggen da jeg er hjemme alene. Jeg søker jobber hele tiden, men det er ikke alltid det er så mye å søke på. Skulle ønkse jeg hadde utdannet meg som håndverker av noe slag. Da hadde jeg hatt jobb. Mange som søker etter sveisere… tror ikke det er et yrke det holder med en ukes opplæring og så er man good to go. Så jeg fortsetter å søke, og i mellomtiden jobber jeg mye med bloggen og youtube. Det er utrolig gøy det også, og hvis dette hadde vært jobben min ville jeg vært strålende fornøyd – ikke bare fordi jeg hadde hatt en jobb, men det hadde vært en jobb jeg elsker 🙂

Nå gikk jeg litt bort fra temaet igjen. Når jeg først setter igang med å skrive kan jeg «bable» i vei, så skjerp deg Pia. Det skal handle om søvnen din i dag. Som jeg begynte å skrive i stad, så har døgnrytmen min sklidd litt ut (jeg har begynt å snu den igjen nå). For å kunne skrive dette innlegget skrev jeg ned hvor mange timer jeg sov hver natt i 2 uker. Jeg noterte også ned når ca jeg sovnet, og når jeg sto opp. Jeg vil dere skal vite at det var en slags logikk bak tankegangen min, men den forklarer jeg etterpå.

 
(Uke 1)                                                                                            (Uke 2)

Som dere ser, la jeg meg veldig sent (eller tidlig, spørs hvordan dere ser på det). Her er grunnen: For det første, jeg kan ikke gå å legge meg før jeg er trøtt. Hjernen min vil ikke skru seg av, og hvis jeg legger meg uten å være trøtt blir jeg bare liggende å tenke og da blir jeg stressa. For det andre, hvis jeg gikk å la meg sent, så sov jeg utover dagen, og da var det ikke mange timene jeg måtte være alene hjemme før Guro kom hjem = ikke mange timene jeg måtte kjede meg 🙂 Jeg vet det ikke er logisk for noen andre enn meg, men dette var altså hvordan jeg tenkte. Jeg trenger virkelig en jobb 🙂

Nå har jeg blitt flinkere til å legge meg tidligere. Jeg jobber nå med å få snudd døgnet igjen, sånn at jeg kan stå opp tidligere, så får jeg heller finne andre ting å gjøre før Guro kommer hjem. Jeg kan gå tur, eller så kan jeg skrive blogger og filme videoer/redigere videoer vi allerede har filmet. Bruk fantasien Pia!

Takk for at dere tok dere tid til å lese mine sprø tanker rundt søvn. Håper dere har en fin dag, og at dere får en flott helg 🙂

~Pia~

Publisert i: Pia

En kommentar om “Søvn

  1. Tilbaketråkk: Søvn | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..