Hva skjer når jeg hører på radio i bilen

Jeg hører aldri på radio. I bilen hører Guro og jeg på cd eller spotify, og glemmer helt at det går ann å skru på radioen. Hvorfor skal vi høre på radio når vi kan høre på musikk vi liker? Vel, nå har det seg sånn at på onsdag hørte vi på radio i bilen til en venninne, og det viser seg at hvis man hører på radio innimellom kan man finne veldig mye bra musikk. På de timene i bilen på onsdag fant jeg masse bra musikk – sanger jeg aldri hadde hørt før, og som nå er det eneste jeg hører på 🙂

Tenkte jeg kunne fortelle dere om noen av dem, tilfelle det er flere som oss der ute 🙂

Donkeyboy – Downtown
Axwell^Ingrosso – Sun is shiningKatastrofe – Maria
R. City – Locked Away

Dere bør også høre på en sag av Markus Feehily som heter Butterfly.

Hvis dere har noen forslag på bra musikk, legg gjerne igjen en kommentar 🙂

Ha en fortsatt fin lørdag 🙂

~Pia~

En kommentar om “Hva skjer når jeg hører på radio i bilen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..