Mine favoritt vesker: Guro

Hva skulle vi damer gjort uten vesker? Hvor skulle vi hatt alt det «nødvendige» vi drar med oss hver gang vi går ut døren? Ikke vet jeg, jeg er bare glad for at jeg har vesker jeg kan bruke 🙂
I dagens innlegg skal jeg vise frem mine favoritt vesker. Det er ikke alle veskene jeg har som er de store favorittene, men noen få er spesielle og det er de jeg vil nevne.

alle vesker

 

 1. Veske fra Lindex
  Dette er min absolutte favoritt for tiden, har vært det siden jeg kjøpte den.
  Man får plass til så mye i den (noe jeg helt klart trenger). Den har en kort sele, og en lang sele. Den lange har jeg ikke brukt ennå, men den ligger i et lite rom i veska itilfelle jeg trenger den.
  Det jeg kanskje liker best med denne veska er hvor «slapp» den er. Jeg liker store vesker som ikke holder formen når man har ting i den. Jeg er også veldig glad for at den har flere rom. Det er det store hoved rommet, og så er det et lite rom bak på veska med glidelås hvor jeg alltid har nøklene mine. Og så er det et ganske stort rom foran på veska med magnetlås hvor telefonen min har fast plass. Så dette er en veldig fin veske.

  lindex veske

 2. Veske fra New Castle
  Denne veska er jeg også utrolig glad i. Dette er min litt mer fancy veske. Da jeg så den i butikken i New Castle, husker ikke hva den heter, så falt jeg for den med en gang. Den kostet 35 pund så jeg ville egentlig ikke kjøpe den, jeg syns den var litt dyr. Men med en gang vi gikk ut av butikken måtte jeg snu og kjøpe den. Klarte ikke gå fra den.
  Det er mange små rom i veska, og hovedrommet er ganske stort så veska er veldig praktisk. Den holder formen selv om den er tom, noe jeg vanligvis helst ikke vil ha (som jeg nevnte over her), men jeg er veldig glad for at denne veska gjør det. Det er noe av sjarmen.

  newcastle veske

 3. Veske jeg fikk i gave.
  Denne veska fikk jeg enten til jul eller bursdag et år, og den er så fin. Den er litt av samme type som den første jeg nevnte. Er en stor og fin veske, som er av den «slappe» typen. Stort hovedrom, men noen små rom til for eksempel telefon og nøkler.

  gave veske

 4. Veske fra Mosseporten
  Jeg klarer ikke huske hvor denne veska er kjøpt. Det begynner og bli noen år siden jeg kjøpte den for å si det sånn, men jeg mener jeg kjøpte den på en butikk på Mosseporten.
  Det er en utrolig fin veske, jeg liker fargen veldig godt. Igjen så er den en «slapp» veske, men et stort rom og noen små. Jeg føler det er en gjennomgående tema i alle veskene mine. Trenger små rom jeg kan legge mobil og nøkler i, ellers finner jeg de aldri hvis de blir liggende sammen med alt annet jeg har i veska. 🙂

  mosseporten veske

  Det var mine favoritt vesker.
  Har du en spesiell favoritt veske?
  Pia har også skrevet om sine favoritt vesker. Les om hennes vesker her.~Guro~

En kommentar om “Mine favoritt vesker: Guro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..