The Land of Stories: A Grimm Warning (bok 3)

Da har jeg hørt ferdig bok 3 i land of stories serien også da (Bok 1 og 2). Jeg klarer jo så vidt å skru den av, så jeg blir så fort ferdig. Bok 4 kom ut i sommer, men den har ikke kommet på Audible ennå, så da må jeg bare smøre meg med tålmodighet litt til…

Plot: Spoilers!!!

Tvillingene prøver å venne seg til å leve i hver sin verden, men en stor trussel fra fortiden bringer de sammen igjen fortere enn de hadde trodd. Connor og Alex får sin største utfordring hittil når soldater fra fortiden finner en vei inn i The Land of Stories, og de må igjen slå seg sammen med gamle (og nye) venner for å redde en verden de nå ser på som hjemme.

Hva jeg syns:

Igjen, en flott bok av Chris Colfer. Jeg vet jeg har nevt dette før, men jeg liker veldig godt at det er han selv som leser bøkene. Hvem kjenner disse karakterene bedre enn han som har funnet dem opp?
Av de tre bøkene som jeg har lest, så er kanskje ikke dette favoritten min. Jeg vil understreke at det ikke betyr at jeg ikke liker den, for det gjør jeg, men jeg har likt de to første bedre. Nå er jeg bare veldig spent på neste boka. Denne slutter ganske spennende (cliffhanger, som de kaller det på tv), og jeg er så nysgjerrig på løsningen. Jeg hadde mine mistanker om at dette kom til å skje, men samtidig har jeg ikke fått med meg hvordan det kan være mulig. Vil ikke skrive hva jeg snakker om her, for det vil ødelegge for mye for dere hvis dere skal lese dem. De er virkelig verdt å lese!

Nå venter jeg bare på at Audible skal legge ut bok 4. Jeg vet ikke hva som er normalt – er det regler på hvor lenge en bok må være ute før den kan komme ut som lydbok, eller kommer det an på når forfatteren får lest inn boka? I want it now!! 🙂

Har du lest en bok i sommer jeg bør lese?

~Pia~

En kommentar om “The Land of Stories: A Grimm Warning (bok 3)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..