Ut på tur, aldri sur…bare litt forkjøla

I dag skal Guro og jeg få dra på et lite cruise med Stena Saga. Vi kommer hjem igjen i morgen kveld, men vi gleder oss veldig. Jeg har aldri tatt denne båten før, så jeg merker jeg er veldig spent. Vi skal filme en del videoer ombord, og vi skal også vlogge det (vi vlogger hver dag i september – se youtubekanalen vår: NTwinsBlogg).

Guro har de siste dagene blitt veldig forkjøla, men jeg har dyttet i ho smertestillende, vann og masse hvile sånn at ho ikke skulle bli syk til i dag, og selvom ho fortsatt er ganske tett i nesa og halsen, så er ho i bedre form i dag enn ho var i går. Success!

Som jeg nevnte tidligere vil det komme en del videoer fra båten etterhvert. Vi skal bl.a. filme en get ready with me, morgen og kvelds rutine på ferie, og så kommer det en «hovedvideo» om selve båten og turen vår.

Første videoen kommer allerede i dag, og det er en pakkevideo der vi viser fram hva vi tar med oss på turen.

~Pia~

En kommentar om “Ut på tur, aldri sur…bare litt forkjøla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..