Treningsklær

Nå som jeg har blitt så glad i å gå turer som trening fant jeg ut at jeg måtte ha noen ordentlige treningsklær.
Det finns masse utvalg når det kommer til treningsklær, men mye av det er ganske dyrt. Jeg har en singlet som jeg kjøpte på H&M for 50 kroner som jeg er veldig glad i, men singlet været er desverre slutt for i år. Derfor ble jeg velig glad da jeg fant disse klærne på Cubus for noen uker siden. Jeg betalte 49 kroner per del, og det er absolutt ikke dyrt.

11944997_10156056701755078_1369352741_n

Det er en svar tights, med en lomme bak ved korsryggen. Det er jo veldig kjekt, for det værste jeg vet når jeg er ute og går tur er hvis jeg må bære på ting. I denne lommen får bilnøklene og telefonen min fint plass.

Genseren er en fin gråfarge, og den sitter veldig fint på. Jeg er også veldig glad for at den er ganske lang så jeg går ikke og drar i den hele tiden. På ermene er det et hull hvor du skal ha tommelen din, noe jeg ikke ser helt poenget med, men det er jo litt kult 🙂

Jeg har noen flere treningsplagg, men de andre er mer sommer klær så det er jo disse to jeg kommer til og bruke nå i høst og i vinter.

Hva liker du og trene i?

~Guro~

3 kommentarer om “Treningsklær

  1. Camilla sier:

    Den genseren var fin!
    Jeg liker å trene I min Nike tights, trenings singlet fra h&m, løpesokker fra h&m ( fordi det er rått billig I forhold til sokker på sportsbutikker og like effektivt ) og så sverger jeg til asics løpesko.
    Utenpå har jeg enten en tynn vindstoppende jakke eller fleeze jakke. 😊 liker turer på ca 1 time, helst I kupert tereng eller I bratt stigning.

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Treningsklær | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..