Bruschetta med olivenbrød fra Oliviers & Co

Da er det mandag igjen, men mandager er ikke det samme lenger siden jeg ikke har jobb. Mandag er bare nok en dag jeg ikke skal på jobb, så den er veldig lik alle andre dagene i uka. Det er veldig lett å gå surr i dagene når man ikke har jobb. En av grunnene til at jeg liker mandager er at temaet på bloggen er mat. Som dere vet, elkser vi å lage mat, og vi elsker å dele oppskrifter, noe nytt vi har oppdaget osv med dere. I dag er det en oppskrift, eller faktisk to, der vi bruker et olivenbrød fra en butikk som fort har blitt en av favorittene våre. De har så utrolig mye spennende, og godt, og så har de nettbutikk også, så vi kan få tak i produktene deres uten å måtte kjøre til Ski (selv om det er ikke lange veien, og vi har aldri noe imot en kjøretur).

Dere har kanskje fått med dere at vi har et lite samarbeid gående med butikken, der vi skal prøve ut noen av oppskriftene deres. Vi har allerede laget en forrett og en pastarett (som du kan se her). Vi har to andre oppskrifter vi skal prøve også, men de kommer i løpet av oktober. Vi ville spre de ut litt 🙂 Oppskriftene jeg skal vise dere i dag, var ikke noen vi hadde planlagt, men da vi var på besøk i butikken i Vibesgate, så fikk jeg smake på et olivenbrød som jeg syns var så utrolig godt. Jeg kjøpte med meg et hjem, og visste med en gang at jeg ville bruke det til å lage bruschetta (noe av det beste jeg vet), og ville derfor vise dere hvordan jeg gjorde det.

Hva du trenger:

1-2 skiver olivenbrød
Olivenolje
Balsamico eddik
Pepper
1 moden avokado
6-8 cherry tomater
1/4 fedd hvitløk
2 skiver kalkunbacon

Dette var hvordan jeg lager bruschetta. Hvis du har noen forslag til andre ting jeg kan ha på bruschetta, så legg gjerne igjen en kommentar 🙂

Ha en fortsatt fin mandag, og husk å bruke stemmeretten din i dag 🙂 Guro og jeg skal å stemme så fort Guro er ferdig på jobb.

~Pia~

2 kommentarer om “Bruschetta med olivenbrød fra Oliviers & Co

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..