Guros Vektreise: Målsetting

På mandag er det 5 måneder siden operasjonen min, og jeg merker nå at jeg ikke går like mye ned som i førsten. Jeg går fortsatt ned, men nå må jeg jobbe litt mer for det. Det gjør meg ingenting, er deilig å vite at jeg jobber for vektnedgangen.

Jeg har nå gått fra 119,5 kg til 84,3 kg, noe jeg er veldig fornøyd med.
Jeg har hele tiden satt meg mål som jeg jobber for å nå. Første målet mitt var at jeg ville under 110 kg, og det målet ble nådd ganske kjapt. Så var det under 100 som stod for tur. Det målet ble nådd etter ca 1 1/2 måned. Jeg tror det er lenge siden jeg har vært så blid som da jeg gikk på vekta og den viste 99,9 kg.

11392869_10155727532750078_393695396254565256_n

Da jeg var under 100 kg var det som om en drøm hadde gått i oppfyllelse. Jeg kunne ikke tro jeg hadde gått ned 20 kg. Det var utrolig motiverende å se tallene gå nedover.
Etter 100 kg, var det 95 kg jeg ville ned til. Det målet nådde jeg også ganske fort, men her skal jeg innrømme at jeg fikk litt «hjelp». Jeg gikk ned 3 kg den helga jeg ble lagt inn på  sykehuset med nyrestein. Jeg spiste ikke på to dager, og det er absolutt ikke måten å gjøre det på, men det var ganske moro og se tallene gå så fort nedover igjen. Men igjen, IKKE måten å gjøre det på! Bare sånn at jeg har gjort det klart og tydelig.

Etter 95 kg satte jeg meg målet 90, noe som virket helt uvirkelig for meg. Skulle jeg virkelig veie under 90 kg? (Noe jeg ikke har gjort siden videregående.) Men 90 kg kom og gikk, og jeg kunne sette meg et mål med å veie 85 kg. Nå veier jeg, som nevnt over her, 84,3 kg. Noe som vil si at om litt over 4 kg vil jeg veie under 80 kg, for første gang siden ungdomsskolen.
Under 80 kg betyr også en annen ting, det betyr at jeg kan starte prosessen med å få fikset brokket. Noe jeg gleder meg VELDIG til.

For meg er det viktig å sette mål, jeg fungerer bedre hvis jeg kan jobbe mot noe. Det hjelper meg til å holde fokuset og holde motivasjonen oppe. Det hjelper også å sette seg flere mindre mål, som du kan nå fortere enn å bare ha et stort mål. Hver gang jeg oppnår et av målene mine motiverer det meg til å oppnå hovedmålet også 🙂

Hvordan mål har du satt deg i det siste?

~Guro~

 

En kommentar om “Guros Vektreise: Målsetting

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..