200 abonnenter!

I går var en veldig stor dag for oss. Vi rundet 200 abonnenter på YouTubekanalen vår. Det var utrolig stort da vi fikk 100 stykker, og nå er det dobbelt så mange, så hvis vi følger den logikken, så er dette dobbelt så stort!

Vi har nå holdt på med YouTube i et år, og vi har det så utrolig gøy. Vi koser oss med å lage videoer, og vi får bare mer og mer kontakt med de som ser på videoene våre, og det er så koselig. Da vi begynte hadde vi aldri forestilt oss at det ville bli så gøy, og at vi skulle få høre fra så mange hyggelige jenter. Det betyr så mye for oss, og vi er veldig glad for at vi lager noe som dere liker å se på.

Vi ville bare få si en stor takk til alle som støtter, hjelper og ser på oss. Vi setter så utrolig stor pris på det. Vi ser fram til å fortsette å lage videoer, og håper vi gjør alle 200 abonnentene fornøyde 🙂 Neste mål nå er 300, og så får vi se når det skjer 🙂

Tusen takk.

~Guro og Pia~

En kommentar om “200 abonnenter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..