Norwaytwins smaker på «Amerikansk» godteri

Det er ikke alltid like lett å komme på ideer til videoer, derfor er det veldig fint når vi får forslag fra de som ser på dem, og vi lar oss også inspirere av de youtuberne vi ser på – det er jo lov. Denne gangen har vi latt oss inspirere av Helle Sangfugl På tirsdag la Helle ut en video der hun smakte på dansk godteri, og det så veldig gøy ut. Problemet var bare at vi hadde ikke noe godteri fra et annet land vi kunne smake på. Samme kvelden endte Guro og jeg opp med å ta en snartur til Sverige for å kjøpe mer Pepsi Max, og på Maxi Mat på Svinesund har de jo det jeg kaller en utenlandshylle (forklaring: hyllen der de har importerte varer – mest fra USA tror jeg). På denne hyllen sto det litt diverse godteri, og da bød jo muligheten seg for å filme en smake-video allikevel. Vi kjøpte inn 5 ting, og i denne videoen ser dere hva vi syns om de forskjellige tingene. Noen var bedre enn andre, men morsomt var det uansett 🙂

Det er veldig gøy å smake på nye ting, og det er jo ekstra morsomt når man filmer det 🙂 Hva kan vi smake på neste gang?

Ha en fortsatt fin dag 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “Norwaytwins smaker på «Amerikansk» godteri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..