Glossybox | September

Jeg syns månedene går altfor fort, men samtidig gleder jeg meg alltid til slutten av måneded, for det betyr at vi får en ny Glossybox i posten. Forrige måned så jeg et bilde av hva som var i boksen, så mamma filmet videoen sammen med Guro. Derfor var jeg ekstra klar for esken denne gangen.

PS: Vi oppdaget etter at vi var ferdig med å filme at deosprayen er til underlivet. Det kan hende vi ikke følger med godt nok, men siden når trenger man deospray til det området? Nå syns jeg det er enda verre at den lille flaska koster 195kr!

Legg gjerne igjen en kommentar der dere forteller oss hva du likte best i månedens eske 🙂

Ha en fortsatt fin dag. Vi skal til mamma sammen med bestefar i dag og spise fårikål (som Guro og jeg skal lage matlagingsvideo på)

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..