Guros vektreise: Operasjonen min, en litt lengre forklaring

Jeg ble spurt om jeg kunne lage en video om operasjonen min for en tid tilbake. Derfor filmet jeg denne, noe lengre, forklaringen på hva jeg har gjort og hvordan det har gått.
Jeg nevner operasjonen min ganske ofte, for jeg vil være helt åpen om hva jeg har gjort, men ikke alle har fått med seg hvilken operasjon jeg snakker om, siden jeg bare sier operasjon og ikke hvilken operasjon jeg snakker om. Kan tenke meg det er derfor jeg ble spurt om å lage en video om det 🙂

Hvis du har noen spørsmål, om hva som helst, om noe av det jeg snakker om i videoen så skriv det i en kommentar så svarer jeg gjerne. Ingen spørsmål er for private 🙂 Hvis du heller vil spørre meg litt mer privat så send meg en mail på norwaytwins85@gmail.com
Skal du gjennom en gastric bypass/sleeve selv og lurer på noe vil jeg gjerne hjelpe hvis det er noe jeg kan gjøre 🙂

~Guro~

En kommentar om “Guros vektreise: Operasjonen min, en litt lengre forklaring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..