Min drøm: Skape noe med navnet mitt/vårt på

For noen måneder siden skrev Guro et blogginnlegg om en av drømmene sine (våre), og nå er det min tur. Guro skrev om hvordan vi har en drøm om å skrive bok, og det kan fort gå inn under drømmen jeg også skal skrive om også.

Guro og jeg har alltid vært ganske fantasifulle/kreative. Det er en av de tingene jeg husker best fra jeg var liten. Hvordan vi kunne sitte i timesvis å lage bøker hos mormor og bestefar – vi tegnet tegningene, og mormor hjalp oss skrive ned historien vi fortalte. Et eller annet sted har vi 4-5 barnebøker liggene om forskjellige dyr og andre ting. Det hadde vært morsomt å dele de med dere en gang. Vi er faktisk litt stolte av dem. Ville kanskje skrevet litt om på historiene nå som vi er litt eldre og lært litt mer, men konseptet hadde blitt det samme.

Jeg syns det er synd hvordan voksene noen ganger forveksler det å være fantasifull med barnslig. Vi leker og har det gøy som barn, men mange vokser det av seg. Selv om vi blir voksene er det viktig å ikke gi helt slipp på den barnslige siden av oss. Jeg holder godt fast i 8 år gamle Pia, for hun viste hvordan hun kunne drømme seg bort i verdener hun skapte selv, og i den verdenen var det mange gode historier å fortelle.

Etterhvert som jeg har blitt voksen har jeg også innsett at det er andre ting jeg kunne tenkt meg å lage. Nå som jeg er så glad i sminke, neglelakk og alt innen «beauty», har jeg hatt en liten drøm om å kunne skape noe innen det. Hvor gøy hadde det ikke vært å ha en øyenskyggepalett eller vår egen kolleksjon av neglelakk. Jeg tror jeg hadde hatt det kjempe gøy med å gi navn til de forskjellige tingene, og jeg vet veldig godt hvilke farger jeg ville at den skulle inkludert (både paletten og neglelakken) Tenk å ha en neglelakk som heter Norwaytwins? Legg gjerne igjen en kommentar der du forteller oss hvilken farge du tror en neglelakk som heter Norwaytwins ville vært, og hvorfor 🙂 Litt morsomt må vi jo ha det på en lørdag.

På en måte føler jeg at denne drømmen har gått i oppfyllelse pga bloggen og youtube. Vi har det så utrolig gøy med alt dette, og det har jo navnet vårt på seg. Den nye betegnelsen for Guro og meg sammen – Norwaytwins. Da vi var mindre var det Gupi. Vi hadde en båt som het det, og det er alltid noe vi har kalt oss, og vi gjør det fortsatt, nå har vi bare en fellesbetegnelse til 🙂 Ps. hvor søtt navn hadde ikke Gupi vært på en øyenskygge eller neglelakk? 🙂 Man kan jo drømme.

Jeg tror det er viktig å drømme i alle aldre – barn kaller det drømmer, voksene kaller det mål, men når man tenker etter er det faktisk det samme.

Ha en fortsatt fin lørdag, og drøm mye 🙂

~Pia~

Reklamer
Publisert i: Pia

En kommentar om “Min drøm: Skape noe med navnet mitt/vårt på

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.