Danseband-cruise med Stena Line

For to uker siden var vi så heldige at vi fikk lov til å dra på et nytt 24-timers cruise i samarbeid med Stena Line. Denne gangen skulle vi få oppleve båten i helga, og i tillegg var det danseband-cruise. Jeg vil begynne med å si at ingen av oss er stor fan av dansebandmusikk, så jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk, men som jeg også forklarer i videoen, så spiller det ingen rolle. Jeg storkoste meg 🙂 Man blir se revet med av stemningen og musikken. Når du ser musikk live er det så utrolig bra, og da spiller det ingen rolle om det er musikk du ville hørt på til vanlig. En annen ting som virkelig imponerte meg er danseferdighetene til folk. De er jo så flinke! For å si det sånn, Norwaytwins har nå veldig lyst til å lære seg og danse! Noen som melder seg frivillig til å lære oss?

Dette var den andre turen vi fikk dra på, og det var helt klart mer folk denne gangen (forrige gang dro vi tirsdag-onsdag), men jeg syns det var like bra stemning nå som forrige gang. Folk koser seg veldig på disse cruisene, og det er gøy å se på så mange mennesker som danser og koser seg.

Tusen takk til Stena Line for begge turene, og en flott mulighet til å vise dere noe litt annerledes, og noe veldig gøy 🙂 Les mer om Stena Line og prisene på nettsiden deres (de har også 36-timers cruise der du får 11 timer i Danmark) 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..