Oktober Bloggserie | Halloween kostyme| Vampyr fra the vampire Diaries

Da er det søndag igjen, og tid for et nytt kostymeforslag. Det har vært veldig morsomt å lage denne bloggserien (til fredag skal vi filme den jeg tror blir best), men det har også utfordret oss litt. Vi hadde noen forslag til kostymer her på bloggen i fjor også, men da kopierte vi som regel sminken fra noe (en sminkebok osv). Jeg har tatt inspirasjon fra bilder her også, men det var en større utfordring enn vanlig sminke. Jeg storkoste meg, og syns det var veldig gøy, og følte også at jeg lærte meg noe – og det er alltid gøy 🙂

Kostymet i dag er en vampyr fra tvserien The vampire diaries. Dette er en av favorittseriene mine, så det var veldig gøy å prøve seg fram på sminken til dette. Jeg har tatt en del inspirasjon fra karakteren Caroline, for hun er favoritten min 🙂

Send oss gjerne et bilde hvis du kler deg ut som vampyr på Halloween 🙂

Forrige søndag viste Guro dere hvordan dere kan kle dere ut som Hermione fra Harry Potter.

Ha en fortsatt fin søndag 🙂

~Pia~

4 kommentarer om “Oktober Bloggserie | Halloween kostyme| Vampyr fra the vampire Diaries

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..