Rimmel London: Kate Moss produkter

12166634_10153847595976055_312870497_n
Dette blogginnlegget har jeg hatt lyst til å skrive en stund nå, men så har andre ting blitt prioritert, og til slutt glemte jeg det litt 🙂 Nå har jeg husket på det igjen, og jeg er så fornøyd med disse produktene at jeg ville gjerne dele de med dere.

12167398_10153847596026055_1057848229_n

Neglelakk:

Kvaliteten og holdbarheten på disse neglelakkene er helt utrolig. Jeg forelsket meg allerede etter først gangen jeg hadde den på meg, og selv om den ikke blir brukt lenger nå som vi har gelish på neglene, så står den fortsatt høyt på favorittlista mi. Det er jo ikke sikkert jeg skal ha gelish på for alltid, så kan ikke kvitte meg med den.

Leppestift:

Jeg har bare prøvd to av fargene hennes, og har litt delte meninger om de. Jeg er veldig glad i den rød, men den lyse blir litt for lys på meg. Leppene mine går nesten i ett med huden når jeg har den på, og det kan få meg til å se veldig blek ut. Det er absolutt ikke noe galt med fargen i seg selv, men den passer ikke meg.

Mascara:

Mascaraen er helt klart favoritten min av disse 4 produktene. Jeg visste det ikke da jeg kjøpte den, men den er faktisk lilla. Jeg ble veldig skeptisk da jeg oppdaget det, men så prøvde jeg den, og gjett om den overrasket meg. Når jeg har den på vippene syns det ikke at den er lilla, men den gjør de veldig fine. Vippene ser også lengre ut, og den klumper seg ikke (noe som er veldig viktig for meg). Jeg er ganske sikker på at de har mascaraen i svart også, men jeg tror faktisk jeg hadde kjøpt den i lilla en gang til jeg 🙂

Hvis noen av dere har prøvd noe fra denne kolleksjonen som dere liker/ikke liker, så del gjerne meningene deres med oss i kommentarene. Det er alltid spennende å lese hva andre syns også.

Ha en fortsatt fin dag, og kom tilbake i morgen for et nytt blogginnlegg.

~Pia~

En kommentar om “Rimmel London: Kate Moss produkter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..