Våre topp 5 sanger

Dette er noe vi har gjort et par ganger nå, og det har blitt en stund siden sist, så vi fant ut at det var på tide igjen. Vi hører utrolig mye på musikk – det redder ofte hverdagen – og vi liker å dele fine sanger med dere. Derfor skal vi i dag fortelle dere om 5 sanger hver som vi hører mye på for tiden.

Guro:

1. Where it all begins – Hunter Hayes feat. Lady Antebellum
Kjempe fin sang med et fint budskap. Jeg er veldig glad i sanger som får meg til å tenke litt på hva de faktisk synger om.

2. Cheerleader – Pentatonix
Jeg har fulgt Pentatonix lenge. Linker til kanalen deres for de har noen veldig bra coverlåter, men også noen orginale sanger. De har nettopp kommet med nytt album.
Cheerleader er den beste de har kommet ut med på en stund. Den er mye bedre enn orginalen hvis du spør meg 🙂

3. Hula Hoop – Omi
Dette er en utrolig kul sang som får meg i danse-humør med en gang jeg hører den.

4. Black Magic – Little Mix
Igjen, en utrolig fin og kul sang. og jeg liker videoen veldig godt.

5. I could be – Shane Filan og Nadine Coyle
Får litt flashback til Westlife-dagene mine, men sangen er veldig fin og søt (romantisk).

Pia:

  1. Gotta be somebody – Nickelback
    Hovedgrunnen til at jeg liker denne sangen (bortsett fra at jeg elsker stemmen til han som synger) er at jeg digger trommene i denne sangen. Jeg får veldig lyst til å lære meg å spille trommer. Noen som kan lære meg? 🙂
    Dette er en sang man må skru opp volumet på og bare synge med (Guro og jeg gjør det hvis vi er ute og kjører tur)

2. Sing – Pentatonix
En av de nyeste sangene til gruppa (fra det siste albumet deres), og jeg hørte den for første gang i går, men jeg måtte bare ta den med på denne liste, for jeg syns den er så bra.

3. This could be everything – Paul Umbach
Jeg vet ikke hvem denne Paul Umbach er, men fant sangen tilfeldig i en spilleliste jeg hørte på i Spotify, og det er en klassisk Pia-sang 🙂 Dette er sånne sanger som jeg elsker, og når jeg finner de, hører jeg nesten ikke på noe annet i dagesvis.

4. One great Mistery – Lady Antebellum
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hvor mye jeg elsker denne sangen. Fant den tidligere i uka, og har sovnet til den de siste nettene. Jeg la ut om den på instagram i går, for jeg måtte bare dele den med dere. Klarte ikke å vente til dette blogginnlegget en gang 🙂

5. Wildest dreams – Anthem Lights
Dette er et cover av Taylor Swift sangen (syns hennes versjon er best selvfølgelig), men hun har ikke musikken sin på Sporitfy, så da Anthem Lights (som er favoritt gruppa mi på youtube) la ut et cover av den, ble jeg fort hekta for å si det sånn 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar der du deler noen av dine favorittsanger – kanskje du vet om sang som hører hjemme på neste topp 5 liste?

Ha en fin lørdag 🙂

~Guro og Pia~

Reklamer

2 kommentarer om “Våre topp 5 sanger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.