Oktober Bloggserie | Halloween Kostyme | Hocus Pocus

Hvis dere så på videoen vår der vi snakket om høstfavorittene våre, så hørte dere meg nevne Hocus Pocus som favorittfilmen min. Det er en Halloweenfilm, og selv om jeg gjerne ser på den når som helst, så har jeg det med å hvertfall se den et par ganger om høsten nå rundt Halloween.

Mamma og jeg så på den for et par måneder siden, og da visste jeg atjeg gjerne ville ha med disse heksene som en del av kostymeforslag serein vår. Siden de er tre stykker, så spurte vi Maria om hun ville hjelpe oss, og det ville hun 🙂 På fredag var vi hos Mari og filmet den, og vi er veldig fornøyd med resultatet 🙂

Dette er tredje videoen i denne serien. Tidligere har Guro vist hvordan man kan kle seg ut som Hermine fra Harry Potter, og jeg har kledd meg ut som vampyr fra The Vampire Diaries.

Hvis dere kler dere ut som Winifred, Mary og/eller Sarah til Halloween, så send oss gjerne et bilde 🙂

~Pia~

4 kommentarer om “Oktober Bloggserie | Halloween Kostyme | Hocus Pocus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..