Halloweenuke: Innkjøpsvideo

Jeg elsker høsten og vinteren. Ja, det blir kaldt, og vi må ta fram boblejakker, luer og votter, men det gjør meg ingenting… I love it 🙂 Det er så mye morsomt som skjer… allerede denne måneden er det Halloween, og selv om det ikke er like stort i Norge som andre steder, så liker Guro og jeg å markere det på en eller annen måte. I år håper vi at Mari og Maria kan komme på besøk, og så skal vi spise middag og se på Hocus Pocus (Vi har forresten en video der vi viser dere hvordan dere kan kle dere ut som de tre heksene fra den filmen).

På bloggen i år markerer vi Halloween med en hel uke full av Halloween-relaterte videoer, og det starter i dag med en innkjøpsvideo.

Senere i uka vil dere også se noen forslag til mat/snacks, og så har vi også et par DIY videoer 🙂 Hvis du fortsatt ikke vet hva du vil kle deg ut som på Halloween, legger vi ut nye kostymeforslag hver søndag. Hittil har vi vært Hermione fra Harry Potter, vampyr fra The Vampire Diaries og så fikk vi hjelp av Maria til å vise dere de tre søstrene fra Hocus Pocus 🙂

Hva skal du kle deg ut som på Halloween?

~Pia~

3 kommentarer om “Halloweenuke: Innkjøpsvideo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..