Oppdatering: Pia | Oktober

Hvordan er det mulig at dagene kan være så lange, men allikevel gå så fort? Ukene og månedene går så fort, men dagene kan være ufattelig lange når man går hjemme hele tiden. Jeg er så klar for å få meg en jobb. Trodde aldri jeg ville si det, men jeg savner å stå opp tidlig for å dra på jobb. Jeg savner å være sliten etter flere timers arbeid, og jeg savner å ha kollegaer 🙂 Jeg har vært på et jobbintervju i dag, og det er en jobb jeg virkelig kunne tenke meg. Det er i en butikk, så jeg hadde fått devet med noe jeg syns er veldig gøy – kundebehandling og salg. Jeg krysser nå fingrene for at de likte meg, og vil gi meg en sjanse.

Bortsett fra dette, har det ikke sjedd så mye… Jeg fortsetter å gjøre så godt jeg kan med matvanene osv… og selv om det går litt opp og ned, er jeg fornøyd. Føler virkelig at jeg har fått snudd livsstilen min til noe mer positivt, og Guro er en stor hjelp/motivasjon. Det er så gøy å se på hvor flink ho er, og vi er mer innom klesbutikker enn før. Guro syns plutselig det er gøy å prøve klær 🙂

Jeg vil fortsette å skrive disse oppdateringene innimellom, men som dere ser har jeg ikke så mye å skrive om, så de vil ikke komme like ofte som Guro sine. Skjer det noe spennende til uka på jobbfronten vil jeg selvfølgelig skrive om det 🙂

Ha en flott helg 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Oppdatering: Pia | Oktober

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s