Halloween: Hvordan overleve en skrekkfilm

Vi har nok alle sett en skrekkfilm eller to. Jeg er ingen stor fan av skrekkfilmer, blir for redd rett og slett. Liker absolutt ikke å skvette eller være redd så sånne filmer er ikke for meg. Men alikevel har jeg sett noen, og Pia og jeg har kommet frem til noen tips til hvordan dere kan overleve hvis du noen gang befinner deg i en skrekkfilm/Halloween. (Er jo tross alt på Halloween mange av disse filmene foregår.) Man vet jo ikke hva som lusker rundt hjørnet på en dag som denne…

For det første, si aldri «Jeg kommer straks tilbake». For la meg fortelle deg, gjør du det er sjansen ganske stor for at du aldri kommer tilbake. Sånn er det bare. Kanskje du bare skal ut å sjekke noe, eller hente noe. Så sier du «kommer straks tilbake» og BAM! så er du borte!

En annen ting man ofte ser i skrekkfilmer er at hvis noen blir jaget så løper man gjerne opp i andre etasje, ned i kjelleren eller generelt lengre inn i huset. Unnskyld meg, men hva er det disse menneskene tenker på? Kom deg ut av huset, Mange flere steder du kan hjemme deg ute, kanskje til og med noen naboer som kan hjelpe deg. Ikke steng deg inne på badet eller gjem deg under senga, for der er du ganske lett å finne. Det er liksom der alle gjemmer seg.

Noe man også bør tenke på er sivilstatusen sin. Er man i et par, eller om man blir sammen med noen i løpet av denne kvelden, lover ikke det godt. Hvor mange ganger i løpet av en skrekkfilm er det ikke at en i et par eller en som flørter med noen blir nestemann som stryker med. Får du første kysset ditt fra noen denne kvelden så er det liten sjanse for at du rekker å motta kyss nr 2 for å si det sånn. Nei, det er kanskje «tryggest» å være singel?

I mange skrekkfilmer er det også den du forventer minst som er the big bad, så her er mitt tips enkelt. Ikke stol på noen! Ikke din bestevenn, ikke familiemedlemmer og i hvertfall ikke den litt mystiske kompisen til broren din som tilfeldigvis dukket opp på Halloweenfesten. Nei, nei, nei!

Den siste tingen jeg vil nevne er feilen alle gjør i skrekkfilmer. De hører en skummel eller mystisk lyd, og i steden for å gjøre det de fleste av oss andre ville gjort, som er å stikke av eller gjemme seg under dyna, så går de mot lyden for å se hva dette er. Eller så roper de «hvem er det?» Hello folkens! Hva er dere driver med? Dere er midt i en skrekkfilm og så roper dere ut og går for å undersøke. Er byen din plaget med en seriemorder, som er tilfellet i de fleste av denne type filmer, så er det nok stor sjanse for at den lyden du hørte er nettopp det. En seriemorder! Bruk hodet folkens!

Dette var de tipsene vi har for å overleve Halloween og skrekkfilmer. Følg disse så sees vi neste Halloween også 🙂

Har dere noen andre tips vi ikke har tenkt på? Del de gjerne med oss i kommentarene,

~Guro~

En kommentar om “Halloween: Hvordan overleve en skrekkfilm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..