Min Mac Collection: Guro

For en tid tilbake la Pia ut et innlegg hvor hun snakket om sminken sin fra Mac. Og i dag er det min tur. Samlingen min er ikke like stor som Pia sin, jeg har liksom ikke helt forelsket meg helt i Mac sånn som Pia. Men uansett, her er videoen hvor jeg snakker om hva jeg har av Mac sminke.

Hva er deres favoritt produkt fra Mac?

~Guro~

En kommentar om “Min Mac Collection: Guro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..