Tid for meg selv

Ok, så jeg håper ingen missforstår dette innlegget. Jeg er kjempe glad i mennesker, særlig Pia, og jeg stortrives med å bo sammen med henne. Men jeg skal innrømme at det er veldig deilig at hun har begynt og jobbe. Nå får jeg «endelig» litt tid for meg selv.
Jeg er rundt folk hele tiden eller, på jobb og her hjemme. De eneste gangene jeg er alene er når jeg er i bilen til og fra jobb.

Jeg er ganske sikker på at vi alle har godt av litt alene tid. Det er ikke det at jeg har så mye å gjøre alene, jeg gjør stort sett det samme som når Pia er hjemme, men det er fint og kunne kjenne på roen av å være alene hjemme. Bare meg selv å tenke på i noen timer.

En annen ting jeg liker med å være alene hjemme er at jeg setter på høy musikk og synger og danser rundt i stua. Dette er også noe jeg helt fint kan gjøre mens Pia er hjemme, hun blir gjerne med ho, men når jeg er alene har jeg ingen grenser. 🙂

Noe jeg også syns er litt rart er at jeg syns det er morsommere og rydde og vaske når jeg er alene hjemme. Hvorfor vet jeg ikke, men sånn er det nå…

Koklusjonen er at: Ja, jeg trives sammen med mennesker, men syns også det er utrolig deilig å være litt alene innimellom.

Hva liker du å gjøre når du er alene hjemme?

~Guro~

3 kommentarer om “Tid for meg selv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..