Tarte Lights, Camera, Lashes Mascara

bruk4

Jeg har lenge lett etter den perfekte mascaraen, og jeg tror jeg har funnet den. Den gir volum, masse farge og man ser virkelig at man har på seg mascara.  Det negative er at man får ikke tak i den i Norge, i hvertfall ikke som jeg har funnet. Og det er ganske dumt, for jeg har ikke klart og slutte og bruke denne siden jeg prøvde den første gangen.

Mascaraen er fra Tarte Cosmetics og heter Lights, Camera, Lashes. Jeg fikk denne av mamma og pappa når de var i New York. De lurte på hva jeg ønsket meg og jeg hadde hørt så mye fint om denne. Jeg åpnet den ikke på en god stund for jeg hadde mange andre mascaraer jeg ville bruke opp først.

bruk5

Som sagt så elsker jeg denne. Kosten er bra, ikke for stor eller for liten. Pakningen er kjempe fin, og resultatet blir mer enn jeg hadde håpet på.

bruk1

Her kan dere se forskjell på vippene mine med og uten mascara. Dette er også den første mascaraen (på lenge) som jeg syns passer på de nedre vippene mine.

bruk

Noen steder kan det virke som den klumper seg litt, men selv om det kan se litt sånn ut syns jeg ikke det er noe problem.

Jeg blir veldig fornøyd med vippene mine når jeg bruker denne mascaraen i hvertfall.

IMG_5374

bruk2

bruk3

Jeg kommer til og bruke denne til jeg må skrape tuben for å bare kunne bruke den en gang til. Så nå håper jeg at Tarte kan komme til Norge snart.

Hva er din favoritt mascara?
Vet du om et sted man kan bestille denne mascaraen, gi meg gjerne beskjed 🙂

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..