Skal, skal ikke? Trening i London

I slutten av november skal vi på en liten fredag til mandag tur til London sammen med pappa. Vi skal bo på et hotell med trimrom i kjelleren noe jeg likte veldig godt for jeg tenkte jeg kunne ta med meg treningsklærne mine og ta en gåtur før vi starter dagen vår. Men så kom jeg på noe… Jeg kommer til å ville kjøpe meg klær i London, hvis jeg finner noen gode tilbud. Derfor er jeg i tvil om jeg skal ta med meg treningsklærne. Skal jeg bruke plass i kofferten til det, eller skal jeg la treningen ligge i de få dagene vi er der? Det kommer jo til å bli en del gåing alikevel, så kanskje shoppingen kan være treningen min.

Hva syns dere?

~Guro~

En kommentar om “Skal, skal ikke? Trening i London

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..