Når kompisen din blir 30 år

Hvorfor kan aldri gutter/mannfolk si noe de ønsker seg til bursdagen sin? Vet de ikke hvor vanskelig det er å finne gaver til dem?

I år er det store 3-0-året for vennegjeng vår. 6 av oss fyller 30 år i løpet av 2015s 12 måneder. Nå er det heldigvis bare en av oss igjen (og Helene som fyller 30 i januar, men ho er enklere å handle til). På søndag fyller Kenneth 30 år, så på lørdag blir det feiring. Jeg spurte han hva han ønsker seg, og fikk standard-mannfolk-svaret: Ingenting. Skjønn det da Kenneth. Vi kan ikke gi deg ingenting. Du fyller bare 30 en gang i livet, og da må du få gave.
Siden Kenneth ikke har noen ønsker, må Guro og jeg sette hodene sammen og finne på noe selv, og det er faktisk ikke så lett. Er det lettere å handle til venninnene våre fordi vi selv er jenter, eller syns gutter det er like vanskelig å handle gaver til kompisene sine?

Vi har helt ærlig brukt ganske lang tid på å tenke ut en gave, og nå har vi kommet opp med en ide, så vi får håpe han blir fornøyd 🙂 Det er situasjoner som denne som gjør at jeg er glad for at vi har sluttet å gi hverandre julegaver. Da hadde vi hatt 4 mannfolk vi måtte kjøpt gave til, og du kan jo banne på at alle fire hadde ønsket seg INGENTING.

Hva gir dere bort til mannfolka i deres liv?

~Pia~

Reklamer

2 kommentarer om “Når kompisen din blir 30 år

  1. Kine sier:

    Er igrunn litt lett: bøker, om de ikke liker å lese: tar du fakta bøker om f. eks: barboken, ølboka, fotball bøker, tog, osv;)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.