Hjemme alene – Pias versjon

For litt siden skrev Guro om hvordan hun syns det var at jeg hadde begynt å jobbe igjen (les det her), og jeg vet hun syns det er veldig deilig å være hjemme alene innimellom. I dag vil jeg si litt om mine meninger. Jeg tar det på ingen som helst måte personlig at Guro syns det er deilig å få litt tid alene. Det året jeg gikk hjemme, fikk hun jo bare tid for seg selv i bilen til og fra jobb, så det må være himmelsk for henne de gangene vi har forskjellige vakter, sånn som i dag. Jeg har jobbet fra 10-17 i dag, mens Guro jobber 16-20. Hun fikk flere timer alene på dagen, og da vet jeg at ho koser seg, selv om ho måtte jobbe litt med redigering av videoer til youtubekanalen vår.

Jeg kom hjem kl 17.30, og kjedet meg sekundet jeg kom inn døra – men det er jo fordi jeg har hatt nok alenetid det siste året 🙂 Her er Guro og jeg også ganske forskjellig, og jeg opplever sjelden å ha det behovet for å være alene. Så da sto jeg ovenfor et dilemma, hva skal jeg finne på?

Det første jeg måtte gjøre var å sette meg ned litt og hvile bena. Blir litt sliten etter 7 timer på jobb, men etter 15 minutter fikk jeg nok av å sitte stille, så jeg filmet en video til blogmas 🙂 Nå har jeg bakt litt, og det lukter utrolig godt her. Vil ikke røpe hva jeg har bakt, men følg med i desember, så får dere svaret 🙂

Baking og filmingen tok såpass lang tid, at nå har Guro kommet hjem og vi skal lage oss middag. Ha en fortsatt fin fredagskveld 🙂

~Pia~

En kommentar om “Hjemme alene – Pias versjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..