Party,party!!

Det er endelig lørdag, syns jeg har ventet uendelig lenge på denne dagen. Jeg er nettopp ferdig på jobb, så har jeg vært litt rundt og kjøpt litt diverse ting som vi manglet på noen gaver, og nå står jeg utenfor jobben til Pia og venter på henne. Ho er ferdig kvart på fem, men jeg gadd rett og slett ikke å dra hjem for så å måtte snu i døra. 

Så nå sitter jeg her da og venter. Jeg tenkte at siden jeg først satt her og ikke hadde noe å gjøre så kunne jeg jo blogge litt. 

Hvorfor innlegget har fått denne FESTlige (lenge leve lørdagshumoren) tittelen er fordi vi skal på fest i dag. Bursdagsfest faktisk. Kenneth fyller 30 år i morgen (velkommen etter gamle ørn) så i dag skal det feires. Jeg gleder meg masse, både til å feire han og se alle vennene mine igjen. Ikke det at det er kjempe lenge siden jeg har sett de, men blir så glad av å være sammen med dem at det spiller egentlig ikke noen rolle hvor lenge det er siden jeg så de sist. 

Så i kveld skal jeg kose meg noe skikkelig 🙂

Hva er deres planer for helgen da?

~Guro~

En kommentar om “Party,party!!

  1. Tilbaketråkk: Party,party!! | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..