November Bloggserie | Norwaytwins snakker om: Drikking

I denne ukas video snakker Pia og jeg om drikking. Dette er et tema noen foreslo for oss å prate om, og vi syns det var et bra tema å snakke om. Dette er igjen våre meninger, vi sier ikke at dette er sånn alle må mene, men det er dette vi mener om temaet.

Det er en søndag igjen i november, så har du noe du vil høre oss snakke om så legg igjen en kommentar. 🙂

~Guro~

Reklamer

5 kommentarer om “November Bloggserie | Norwaytwins snakker om: Drikking

 1. Stine sier:

  Jeg har heller ikke drukket alkohol på 3,5 år. Jeg har hatt mine år med festing, men kan ikke si at jeg savner det i det hele tatt. Det begynte med at jeg ble så dårlig av bare et glass vin, jeg ble ufattelig kvalm og dårlig dagen etter. Så jeg tenkte, «er det her virkelig verdt det?». Det var et klart tegn fra kroppen min som ikke ville ha alkoholen.
  Så bestemte jeg meg for å ikke drikke på en stund. Så ble jeg gravid, jeg ammet i ett år og med småbarn har jeg ennå ikke lyst til å drikke. Jeg har smakt på alkohol, men som med deg Pia, så smaker det ikke godt. Og da ser jeg ikke vitsen.
  Og jeg skal innrømme at det et litt godt å kunne skylde på at jeg har barn, fordi det er mange som ikke forstår at man ikke ønsker å drikke alkohol!
  Altfor mange forandrer seg til en dårligere utgave av seg selv når de drikker. Det er mye bedre å stole såpass på seg selv at man tør å være seg selv edru – som dere gjør!
  Stå på, har sagt det før, dere er gode forbilder 🙂

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Takk 🙂 Ja, vil man ikke drikke, skal man ikke gjøre det heller. Man må kunne være trygg på seg selv og ikke la seg bli presset til å gjøre noe man ikke vil. Man kan ha det like moro uten alkohol 🙂 Men det er som du sier, mange som ikke forstår at man ikke vil drikke og det er synd. For det er et personlig valg, ikke noe som bør diskuteres med andre.
   ~Guro~

   Liker

   • Stine sier:

    Sant det. Jeg har ikke noe problem med å si at jeg ikke drikker, men det er noe med forventningene til andre og responsen man kan få. Men det hjelper heldigvis på med alderen 😉
    Vi lever jo i et samfunn hvor det å ha det gøy veldig ofte assosieres med å drikke alkohol. Men kanskje det er i ferd med å endres smått..? 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.