Combo på Rygge Storsenter | Utrolig god mat

I oktober 2014 åpnet det som fort har blitt favoritt restauranten vår. Da åpnet Combo dørene for første gang, og nå, ett år senere, er Guro og jeg der så fort vi har sjansen. Liker du kinesisk mat er dette et sted du må teste.

Restauranten ligger tvers over Jernia på Rygge Storsenter. De har store, romslige lokaler, og det er alltid så hyggelig å spise der. Det er en koselig atmosfære der som gjør at du får lyst til å sitte der selv om du er ferdig med å spise. På Combo blir vi gjerne sittende å prate litt, og vi bare slapper av og koser oss.

IMG_4862  IMG_4859
                                En fantastisk matopplevelse i utrolig koselige omgivelser.
IMG_5381  IMG_4865

Combo er basert på et eget konsept som jeg syns er veldig genialt. Du kan velge mellom 11 forskjellige retter som er ferdige til å serveres, men nå har de også noen retter de lager på bestilling, som for eksempel scampi eller tørrstekt biff.
Maten er noe av det beste vi har smakt, og vi må innrømme at vi har begge funnet noen favoritter som vi velger hver gang vi er der, men vi har smakt på flere av rettene, og de er like gode. Pias favoritter er: Biff med gresskar i oystersaus, sichuan biff og kylling kongbao. Guro er veldig glad i: Svinestrimler i Beijing Style og Sichuan biff.
Forrige gang vi var der smakte jeg også på sprøbakt svinekjøtt, og det smakte helt fantastisk. De har bilde av hele menyen på facebooksiden sin, så gå og lik den 🙂

                                                                  Biff med gresskar i oystersaus

Det geniale med konseptet er at maten er ferdig når du kommer. Særlig siden det ligger på et kjøpesenter. Man kan faktisk kjøpe seg lunsj der, selv om man bare har en halvtimes lunsjpause. At maten er klar når du kommer gjør at du slipper å bruke halve pausen din på å vente på maten, men du kan bare gå innom, si hva du vil ha, betale og du er good to go. Du kan velge å nyte maten i restauranten, som er utrolig hyggelig og koselig, eller du kan ta maten med deg.
Når vi er der og spiser, orker sjelden Guro å spise opp pga operasjonen, men hun får alltid med seg restene hjem, så da har ho middag den dagen også.

IMG_5388
IMG_5389

IMG_5397 

Vi var så heldige og fikk komme bak kulissene (disken) for å ta bilder av den flotte maten.

IMG_5401

Combo har åpent mandag – lørdag 10-21 og søndag 14-20 (kjøkkenet stenger 15 minutter før restauranten). Til lunsj kan du velge 2 retter + ris/stekt ris/nudler for 109kr, og til middag kan du velge mellom to kominasjoner: 2 retter (+ ris/stekt ris/nudler) for 162kr, eller 3 retter (+ ris/stekt ris/nudler) for 172kr. På søndager har de buffet (229kr) der de tilbyr et større utvalg av retter, og de dekker også opp et dessertbord med mye godt (bl.a is).

IMG_5386

Det siste jeg vil nevne, og noe jeg syns er noe av det viktigste, er de flotte menneskene som jobber der. En av de første tingene jeg legger merke til når jeg er ute og spiser er hvordan man føler seg der. Blir man møtt med et smil føler man seg velkommen, og da kommer jeg mer enn gjerne tilbake. På Combo blir du møtt av blide og hyggelige mennesker, og jeg føler meg alltid så velkommen der.

Tusen takk for maten

IMG_5404

4 kommentarer om “Combo på Rygge Storsenter | Utrolig god mat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..