Årets Adventsstake

På søndag er det første advent så jeg har laget årets adventsstake. Jeg har de siste årene laget min egen, for jeg syns det er så koselig med litt ekstra. At ikke det bare blir fire lys som står der og ser litt kjedelig ut. Jeg ville gjerne dele med dere hvordan jeg gjorde det, og hvordan den ble derfor filmet jeg at jeg lagde den. 🙂

Hvordan adventsstaken min ble i fjor kan du se her.

Hvordan adventsstake har du?

~Guro~

En kommentar om “Årets Adventsstake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..