November bloggserie | Norwaytwins snakker om: Blogmas og vlogmas

Det er siste søndagen i november, og vi skal innrømme at vi jukset litt denne uka. Når dere leser dette er vi i London sammen med pappa, og rett før vi dro hadde jeg influensa, så vi fik ikke filmet så mye som vi ville. Vi prøvde å komme opp med et tema til ukens video, men kom ikke på noe i farten, og fant heller ut at vi kunne snakke om det som skjer videre i desember, både her på bloggen og på youtubekanalen vår.

Vi vil gjerne fortsette å lage disse videoene en gang i blant neste år, så hvis du har et tema du vil at vi skal snakke om, er det bare å legge igjen en kommentar, eller sende det til oss på facebook, Instagram, Snapchat eller mail 🙂

Håper dere kan tilgi at vi tok en liten snarvei denne uka 🙂 I desember vil bloggserien handle om sminke, og hver søndag vil vi legge ut en ny sminkevideo. Dere vil blant annet se forslag til julesminke og nyttårssminke.

Ha en fortsatt fin søndag 🙂

~Pia~

4 kommentarer om “November bloggserie | Norwaytwins snakker om: Blogmas og vlogmas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..