Blogmas dag 2 | Kalendere

En ting som også hører julen (for noen) er julekalendere. Her finnes det mange forskjellige som man kan velge mellom, nesten uendelig mange. I dagens Blogmas video snakker vi litt om de forskjellige typene som finnes.

Te-kalender

Vi nevner over at vi skal kjøpe pakkekalender til hverandre i år, men det har vi valgt og ikke gjøre alikevel. Vi har to kalendere i år og fant ut at det holdt 🙂

Hvordan kalender har du i år?

Følg med på Blogmas videre i år for mange spennende og morsomme videoer.

~Guro~

6 kommentarer om “Blogmas dag 2 | Kalendere

  1. Margit sier:

    Jeg gleder meg til å kunne tilbringe tid med viktige personer i livet mitt, familie og venner, og la julebudskapet synke inn. Høytider har en egen evne til å samle familien og man kjenner da på følelsen av hvor heldig man er. Selve førjulskosen gleder jeg meg også til. En tid fylt med tradisjoner som for eksempel å pynte til jul, bake julekaker, se julefilmer, høre på julemusikk og selvsagt den gode julematen. Til forskjell fra tidligere har jeg også noe annet å glede meg til, å kunne glede de som ikke har det så godt. Sist med ikke minst gleder jeg meg til at en ellers travel hverdag med stress o.l. skal forsvinne og la roen synke meg ned i en «hule» i adventstiden.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..