Før jobb

Jeg sitter her og spiser frokost før jeg skal gå og føne håret så jeg er klar til jobb. Jeg begynner kl 09.45 i dag. Det er ganske merkelig hvor fort jeg har blitt vant til å stå opp tidlig igjen. Det er ikke noe problem i det hele tatt. Mye av grunnen til det er sikkert fordi jeg også har blitt flink til å legge meg tidlig. I går la jeg meg 22.10 – jeg sovnet ikke med en gang, men det var bare deilig å ligge og slappe av. Jeg vet jeg sovna før midnatt.

Det å ha jobb har gjort at jeg setter mye mer pris på tiden før jeg skal på jobb. Jeg har blitt glad i å stå opp tidlig, og jeg før så mye mer ut av dagen min. Who knew??

Etter i dag skal jeg ha fri i to dager, og så skal jeg jobbe søndag. Jeg kan ike huske sist gang jeg jobbet på en søndag, og jeg gleder meg litt. Jeg er ikke for søndagsåpne butikker resten av året, men i jula syns jeg ikke det gjør noe. Det er jo bare koselig 🙂

Nå er frokosten spist – noe annet jeg har blitt flink til etter at jeg begynte og jobbe, og jeg må fortsette og gjøre meg i stand. Ha en fin dag 🙂

~Pia~

En kommentar om “Før jobb

  1. Tilbaketråkk: Før jobb | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..