Blogmas dag 18 | Husnissen

10. desember la vi ut en q&a-video der vi nevnte husnissen vår. Vi forklarte ikke så mye rundt den, men tydeligvis ville dere høre mer om han. Guro fikk spørsmål på Snapchat om vi kunne lage en egen video der vi snakket om husnissen – hvem han var, hvor lenge vi trodde på han og hvordan vi fant ut sannheten 🙂

Jeg syns det er viktig at arn har noe godt å tro på – hva det er er helt opp til dem, men ikke ha det så travelt med å fortelle dem at magiske vesner som julenissen, tannfeen, påskeharen osv ikke fins. Kan vi virkelig vite at de ikke gjør det? Voksen logikk er ikke grunn nok. Vi blir voksene, og mange av oss mister dessverre barnet i oss på veien. Hold fast på det barnet, du vil ha det så mye mer morsomt hvis du ikke mister den delen av deg som kan drømme og innerst inne tro at det fins mer enn hva våre voksene øyne kan se 🙂 Her har Guro og jeg vært veldig heldige. Vi har alltid vært omringet av voksene mennesker som lar oss tro, drømme og beholde barnet i oss 🙂 Det er en av grunnene til at vi klarer å være så fantasifulle og kreative i dag.

Håper dere får en fin fredag 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “Blogmas dag 18 | Husnissen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..