Blogmas dag 19 | Julestrømpa

Da Guro og jeg var mindre våknet vi alltid så utrolig tidlig på julaften. Klokka var rundt 4-5 da vi slo opp øynene våre og var klare for at dagen skulle begynne. Vi var også sånn at vi ofte fikk feber fordi vi var så spente. Jeg kan faktisk huske å ligge med feber på jlaften, eller rett før vi skulle ut og reise. Vi var noen rare barn.

Grunnen til at vi våknet så tidlig på julaften var jo fordi moroa bagynte jo allerede da – med strømpa fra husnissen. Vi la ut strømpebuksene våre utenfor rommene våre på kvelden før, og på magisk vis var den full morgenen etter. Vi fikk alltid julehefter, litt godteri og en gave. Utrolig spennende!! Noe av spenningen var nok også det at vi viste at husnissen hadde vært hos oss mens vi sov 🙂

I år ar Guro og jeg kjøpt inn til strømpa til mamma, og da vi var litt rundt og tittet på hva vi ville legge i den, kom vi på at dette ville vært en fin videoidé. Så i dag skal vi gi dere noen tips til hva dere kan gi bort i strømpa – det kan være til barna deres, eller til en venninne/søster.

Hvis det er noe vi har glemt, eller dere har noen fine tips til andre ting som kan legges i strømpa, skriv det gjerne i en kommentar 🙂

Ha en fortsatt fin lørdag. Nå er det ikke mange dager igjen til jul!

~Pia~

En kommentar om “Blogmas dag 19 | Julestrømpa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..