Oppdatering: Pia | Starten på vektreisen min

Det føles nesten litt rart å skrive blogginnlegg om noe annet enn jul. Vi har hatt det kjempe gøy i desember med blogmas og vlogmas, men nå er det på tide å komme seg tilbake til virkeligheten igjen.

Hvis dere har fulgt med på vlogmas-videoene våre, så dere at jeg var på infomøte ang gastic sleeve operasjonen min. Infomøtet er første steget på veien til å få operasjonen, og jeg er glad for at jeg er på vei nå. Det var ikke så mye ny informasjon for meg på dette møtet, for jeg har jo tross alt en «ekspert» som bor sammen med meg 🙂 Guro har fortalt meg så mye om hele prosessen, men jeg måtte på møtet for å få gå videre, så da var det bare å ta turen på sykehuset da.

På møtet fikk vi utdelt et skjema der jeg måtte fylle ut masse informasjon om helsen min, men også om vekthistorien og div andre opplysninger om hvilke metoder jeg har brukt tidligere til å gå ned i vekt osv… Det skjemaet måtte sendes inn sammen med et annet hefte der vi skulle registere hva vi spiste, og da mener jeg virkelig ALT vi spiste, i fem dager. Hver minste lille ting vi puttet i oss skulle skrives ned i dette heftet – drikke, mat, godteri. Jeg begynte allerede den dagen jeg var på sykehuset, og jeg merket med en gang at jeg var fristet til å jukse. Jeg spiste en sjokolade, og tenkte med en gang at jeg kanskje burde la være å skrive den ned. Man blir konfrontert med virkeligheten, og når man skriver ned alt man spiser, ser man virkelig hva det er man spiser i løpet av en dag. Jeg tok meg sammen, og skrev den ned. Dette er jo hele poenget med hvorfor jeg gjør dette, og når man vil ha en gastric sleeve operasjon kan man ikke lyve om disse tingene. Legene må vite sannheten, og du må innse sannheten selv også.

Nå som begge skjemaene er sendt inn er det bare å vente på neste steget. Det neste som skjer nå er at jeg blir innkaldt til det som Guro kaller tverrfaglig konsultasjon, der jeg skal inn og snakke med alt av leger, sykepleiere, ernæringsfysiolog osv. Jeg vet ikke når det blir ennå, og det kan fort hende jeg må vente en stund, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet 🙂

I mellomtiden fortsetter jeg å bli inspirert og motivert av Guro, noe som gjør at jeg fortsetter å gå ned i vekt. Jeg har nå gått ned en kilo til siden jeg veide meg sist (ca 3 uker). Så lenge det går nedover er jeg fornøyd 🙂

I dag er en veldig avslappet dag, og mamma, Guro og jeg bare daffer rundt i pysjen 🙂 Vi hadde en kjempe koselig julekveld i går, og vi fikk så mye fint 🙂

12431504_10153979863186055_382628337_n

12336132_10153979863816055_1835850714_n 12399113_10153979862976055_102338258_n

12404678_10153979863096055_431627544_n

Håper dere har en fin julefeiring, og fortsetter og kose dere masse de neste fridagene 🙂

~Pia~

En kommentar om “Oppdatering: Pia | Starten på vektreisen min

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..