Fretex Moteshow | Si ja til det som skremmer deg.

4. Desember så jeg en slags annonse på Facebooksiden til Fretex i Moss. De skulle ha moteshow lørdag 12. desember og trengte folk til å være modeller. Jeg syns dette virket veldig moro, men jeg syns også det hørtes veldig skummelt ut. Før jeg fikk tenkt for mye på hvor skummelt det er, sendte jeg de en melding og meldte meg på. Det gikk ikke lenge før jeg fikk melding tilbake om at jeg fikk være med. Da begynte jeg selvfølgelig å angre på at jeg hadde meldt meg på. Skulle jeg, JEG(!?), gå i et moteshow? Men nå hadde jeg meldt meg på, så jeg kunne ikke trekke meg igjen. Men dette var jo også noe av grunnen til at jeg meldte meg på. Jeg ville si ja til noe som skremmer meg. Det kan være veldig givende å gjøre ting som skremmer deg. Jeg vet at jeg er veldig kjapp til å si nei til ting hvis jeg syns det virker skummelt, eller jeg vet at folk skal se på meg. Men ettersom jeg har forandret meg ganske mye dette året, tenker jeg at det er på tide at jeg blir litt modigere også.

Jeg tror at det som skremte meg mest med å være med på dette var at vi skulle gå på Mosseporten og så på Amfi (to av kjøpesenterene her i Moss) og det betyr at folk skulle se på meg. Og det er jo poenget med disse moteshowene, at folk skal se på, men jeg er veldig vant til å ville være usynlig, ikke syns, bare flyte avgårde i bakgrunnen. Og her meldte jeg meg frivillig til og være med på noe hvor mange øyne skulle være rettet mot meg.
Og bare så det er sagt så hadde jeg det kjempe moro, og det var ikke så skummelt som jeg trodde det kom til å bli.

12363050_10206664980281249_303828198874423807_o

Jeg dro opp på Fretex fredagen før moteshowet og fikk prøve klær jeg skulle ha på meg. De valgte ut et skikkelig kult antrekk, og jeg endte opp med å kjøpe buksene jeg hadde på meg – syns de var utrolig kule.
På lørdagen møtte jeg opp på Mosseporten og det var klart for moteshow. Jeg var den eldste av oss som skulle gå, det var fire andre jenter som også skulle være med (16-18 år). Jeg var ganske nervøs mens vi sto og ventet, men var ganske rolig. Roligere enn jeg trodde jeg skulle være i hvertfall.

Selve moteshowet var kjempe moro, og jeg angrer ikke på at jeg meldte meg på.
Vi filmet (vlogget) dagen så hvis dere vil se klipp fra moteshowet er det med i videoen.

Tusen takk til Fretex Moss for at jeg fikk være med. (Pia og jeg er jo så glad i Fretex, så var moro og kunne stille opp for dem) Jeg hadde det veldig moro.

Så rådet mitt til dere er kanskje ikke så enkelt, men det er å si ja. Si ja til ting du syns er skummelt eller som du er for nervøs til å gjøre. Det er som regel verdt det. Jeg, for min del, skal i hvert fall ble flinkere til å si ja. JA!!

~Guro~

 

En kommentar om “Fretex Moteshow | Si ja til det som skremmer deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..