Takk til dere

I morgen er det nyttårsaften, 2015 er snart over. Pia og jeg ville ikke avslutte 2015 uten å få takke dere. Dere som leser bloggen vår, dere som ser på videoene våre, dere som støtter oss og dere som liker det vi holder på med.

Vi satte oss et mål i slutten av 2014 om at vi ville legge ut et blogginnlegg hver dag i 2015. Det har vi klart. Vi har hver dag lagt ut et blogginnlegg. Noen ganger har vi også lagt ut to om dagen. Vi har hatt det så moro med å holde på med bloggen og Youtube, og vi gleder oss til 2016 og til fortsettelsen.

Pia og jeg har ikke bloggen som blir lest flest ganger, eller videoene som blir sett mest på, men dere skal vite at tall er ikke så viktig for oss. Vi er mer opptatte av at dere liker det vi deler med dere. Pia og jeg er veldig opptatte av at vi ikke skal være noen andre enn oss selv og vi håper dere blir med videre i 2016. Vi er så glade for at dere kommenterer og gir oss tilbakemeldinger på det vi gjør, det setter vi veldig stor pris på.

Så tusen takk alle sammen 🙂

~Pia og Guro~

En kommentar om “Takk til dere

  1. Tilbaketråkk: Takk til dere | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..