Review: IsaDora Smokey Eyes Palette

IMG_5470

I dag skal jeg skrive litt om en øyenskygge palett jeg prøvde for første gang i helga. Dette er en palett med gråfarger, og fargene er kjempe fine.

IMG_5473

Jeg brukte denne da jeg skulle filme en video der jeg bare brukte IsaDora sminke (se den her) og derfor brukte jeg ikke en ordentlig primer på øynene. Det er nok også derfor jeg ikke likte den lyseste gråfargen noe særlig, fikk den liksom ikke helt til og synes på øynene mine. Men farge nummer tro og fire i paletten var utrolig fine. Grå er ikke en farge jeg normalt bruker så mye, men etter og ha brukt denne paletten har jeg helt klart lyst til og bruke mer av de.

IMG_5474

Den første fargen er en lys fersken farge som er veldig fin som highlight farge. Den er ganske pigmentert, men jeg hadde likt den bedre om den hadde vært enda litt sterkere i pigmenteringen.

IMG_5475

Farge nummer to er denne lysegrå fargen jeg nevnte tidligere. Den er nydelig i paletten, men som jeg sa så hadde jeg ønskt at den var litt mer pigmentert når jeg har den på. For meg så hadde det vært bedre om fargen var lik i paletten og på øyelokket. Men jeg skal prøve den ut med en god primer under så får vi se hvordan den blir da.

IMG_5476

Farge nummer tre er favoritten min. En helt nydelig gråfarge som er veldig fin på også. Den er nesten litt grå-beige, hvis det gir noe mening 🙂

IMG_5477

Så (nummer 4) kommer en virkelig klassisk grå som jeg syns er kjempe fin. Den er ganske mørk, men blander man den ut kan man absolutt duse den ut ganske mye.

IMG_5478

Den siste fargen er en mørk grå, nesten svart farge. Denne er altfor mørk til at jeg ville brukt den på hele øyelokket, men den er kjempe fin til å bruke som eyeliner hvis man vil holde seg innen gråfarger.

Alle fargene er lette og blande ut, og de blandes lett sammen. Det er et stort pluss for meg for jeg bruker som regel alltid to eller flere øyenskygger av gangen. Syns det er moro og prøve meg på litt forskjellige farger samtidig.
Jeg må si at jeg ble ganske imponert over denne paletten og jeg syns det er litt dumt av meg og ikke ha prøvd den ut før nå, men nå vet jeg at jeg liker den så man skal ikke se bort i fra at denne blir brukt flere ganger.

IMG_5479

Har du prøvd denne paletten før? Hva syns du?
Hva er ditt favoritt produkt fra IsaDora?

~Guro~

En kommentar om “Review: IsaDora Smokey Eyes Palette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..