Effektive i 17 minus grader

Timing is everything er det noe som heter, men når de sa det var det virkelig ikke dette de mente. På en av de kaldeste dagene denne vinteren fant Guro og jeg ut at vi skulle rydde i uteboden vår og dra på fyllinga. I går fylte vi opp bilen med noe av det vi skulle bli kvitt sånn at det var klart da vi sto opp i dag morges, og så skulle vi få låne bilen til bestefar på tur nr to (den er større så vi får plass til mer).

Vi var ute av døra kl 10 i dag, etter at vi hadde brukt gode 10 minutter på å kle på oss. Vi snakker to busker, to gensere, to par sokker, tykk vinterjakke, lue, skjerf og votter pr tvilling. Da vi gikk ut var det «bare» minus 13, men innen vi kom oss til fyllinga hadde det blitt minus 17, og kulda bet oss i kinnene da vi gikk ut av bilen.

12544793_10154024178736055_1312100263_o

Heldigvis brukte vi ikke lang tid på den første turen, så vi var kjapt tilbake i bilen. Tur nr 2 var litt verre. For det første måtte vi fylle opp bilen til bestefar, så vi måtte bære ting ut av leiligheten og boden. Jakka mi var kjempe varm, så jeg frøs ikke på kroppen, men jeg fikk nesten vondt i ansiktet fordi det var så kaldt. Trives best inne når det er kaldt jeg.

Vi ble jo ferdige til slutt, og  takket være en veldig hyggelig ansatt på fyllinga ble vi fortere ferdig enn først antatt, men vi var veldig kalde til slutt.
Vi ble også ganske overrasket over at vi ikke var alene på fyllinga i dag. Det var ikke mye folk, men det kom 3-4 biler mens vi sto der. Det kom en stakkars kar med en henger full av ting, men oppå tingene lå det kanskje en meter snø, så jeg regner med at han egentlig hadde planlagt å være der tidligere i vinter, men så gikk planene hans i vasken 🙂

Vi har fortsatt en tur til på fyllinga forran oss denne helga, men alt er klart til å bæres ut i bilen i morgen. Nå nærmer det seg slutten av det vi må gå gjennom i boden, og jeg gleder meg til å bli ferdig. Vi har satt oss som mål å bli ferdig med boden i januar, og det ser det ut som vi blir. Målet i februar er å bli ferdig med gangen, men nå som vi ligger så godt an med boden, kan det hende vi blir ferdig med gangen før, og det gjør jo ikke noe 🙂

Hva har dere gjort denne fredagen? Vært lure og holdt dere inne?

Ha en flott helg 🙂

~Pia~

En kommentar om “Effektive i 17 minus grader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..