Gratulerer med dagen Kine

Vi har nettopp kommet hjem fra bursdagsfeiringen til Kine, og vi ville gjerne dedikere dagens blogginnlegg til henne. Vi har kjent Kine i mange, mange år. Hun er en av de første vennene vi hadde som barn. Vi har video fra 4-årsdagen vår, og Kine var en av gjestene.
Etterhvert som vi ble større mistet vi kontakten. Livene våre forandret seg, og vi gikk alle gjennom litt av hvert, men så ble vi voksene og fikk kontakt igjen. Og det er vi så utrolig glad for. Vi klaffer helt, og har det så utrolig gøy sammen. Vi spiser middag, går turer, pusler og i jula bakte vi også alle julekakene våre sammen.

Vennskapet vårt tok kanskje en lang pause, men nå er det tilbake sterkere enn noen sinne. Kine er helt fantastisk, og så lett å snakke med. Vi kan prate om alt mulig, og det har vi gjort også. Vi ler og har det gøy, og vi er så takknemlige for at vi er venner. Vi trives så godt sammen med ho, og mannen hennes selvfølgelig. Vi er utrolig glad i dem begge to.

Du kan ikke bli noe annet enn i godt humør av å være sammen med Kine. En snillere person skal du lete lenge etter. Bare ta i dag som et eksempel. Det var hennes bursdag, men allikevel var det Guro og jeg som fikk hver vår gave da vi kom inn døra. Jeg fikk verdens fineste pandalue! Tusen takk 🙂

Kine er en av de som viser oss mest støtte når det kommer til bloggen og videoene våre også. Hun dukker opp i en video her og der, men hun ser alt vi legger ut. Moi (mannen hennes) sier han ofte sovner til stemmene våre for Kine ser på videoene våre når hun har lagt seg 🙂 Stakkars 🙂

Gratulerer så mye med dagen Kine. Takk for at vi fikk være med å feire deg, og takk for det flotte vennskapet vårt 🙂 Vi er glad i deg.

Mange klemmer fra Guro og Pia

2 kommentarer om “Gratulerer med dagen Kine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..