Jeg fryser

Jeg er så klar for varmere vær… ikke nødvendigvis sommer, men bare litt færre minusgrader hadde vært fint. Jeg er så lei av å fryse! Jeg har en god og varm vinterjakke, men jeg gruer meg til hver gang jeg må gå utenfor døra. Hver morgen bruker vi 10-15 minutter på å skrape bilrutene, isen er så tykk. Jeg må jo kle på meg for å gå ut med søpla på jobben, og søppelbøtta står rett utenfor døra.

De har lovet oss varmere vær fra i natt av, og det er bare -6 her jeg bor nå, i motsetning til da jeg sto opp i dag – da var det -11.9. Leiligheten vår er kald også. Vi setter på ovnen så fort vi kommer hjem fra jobb, men i dag har det tatt lang tid før jeg blir varm. Tærne mine er fortsatt kalde, og jeg har vært hjemme i 4 timer. Gleder meg til å sette meg i sofaen med pledd og middag.

Guro er på vei hjem fra jobb, så vi skal spise når ho kommer hjem. Blir vel til at vi ser på et par episoder av Rizzoli & Isles også.

Ha en fortsatt fin fredagskveld 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Jeg fryser

  1. Tilbaketråkk: Jeg fryser | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.